Chris Pratt vorbește despre planurile de nuntă cu Katherine Schwarzenegger

0

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger formează un cuplu din luna aprilie a anului trecut, însă lucrurile au evoluat extrem de rapid, dovadă fiind și faptul că Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit în urmă cu câteva săptămâni.

Actorul a fost cel care a anunțat logodna, prin intermediul unei postări pe Instagram, iar în fotografie se putea observa și superbul inel de logodnă pe care îl poartă fiica de 29 de ani a celebrului actor Arnold Schwarzenegger.

Actorul în vârstă de 39 de ani a participat în weekend la premiera din Los Angeles a celui mai recent film al său, The Lego Movie 2, și a făcut câteva dezvăluiri cu privire la planurile pentru nuntă.

Potrivit revistei People, Chris Pratt a declarat că ei se gândesc „posibil” la o „nuntă de toamnă, poate chiar de iarnă”, motivul fiind faptul că „sunt o mulțime de lucruri de făcut”.

Luna trecută, o sursă apropiată celor doi declara că Pratt și Schwarzenegger „plănuiesc o nuntă mare, tradițională”, iar locul unde și-ar dori ca aceasta să aibă loc este „Martha’s Vineyard deoarece este un loc special pentru Katherine, unde a petrecut foarte mult timp în copilărie. Chris vrea ca ea să aibă o zi perfectă și este de acord cu orice își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.