Chris Pratt vorbește despre căsnicia fericită alături de Katherine Schwarzenegger

0

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit la începutul lunii iunie, anul acesta, după un an de relație. Actorul în vârstă de 40 de ani a vorbit cu cei de la ET despre căsnicie, radiind de bucurie: „Ne simțim foarte binecuvântați și foarte, foarte fericiți.” Chris a continuat prin a spune că trăiește din plin faza lunii de miere: „Cred că este incredibil că stresul ceremoniei a trecut. Dar da, suntem în faza lunii de miere. Suntem fericiți.”

Chris a primit un cadou mai puțin comun din partea soției sale, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, și anume, doi porcușori pe care i-a numit după starurile country, Tim McGraw și Faith Hill. „Ei bine, nu este un cadou obișnuit, iar ea nu este o femeie obișnuită. Am primit un cuplu drăguț de porci Kunekune și i-am invitat pe Tim și Faith la fermă pentru a-i întâlni”, a povestit Chris.

Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Katherine a postat și un colaj amuzant pe Instagram, alături de un mesaj special. „La mulți ani dragul meu chip de înger. Sunt atât de fericită să râd cu tine, să te iubesc, să merg în aventuri cu tine, să te sărut și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.