Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit

0

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger formează un cuplu din luna aprilie a anului trecut, însă lucrurile par să evolueze extrem de rapid, dovadă fiind și faptul că Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit.

„Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da. Sunt foarte încântat să mă căsătoresc cu tine”, a scris actorul în descrierea imaginii în care starul din „Guardians of the Galaxy” apare ținând-o în brațe pe Katherine. „Sunt mândru să trăiesc neînfricat în credință alături de tine”.

În fotografie se poate observa și superbul inel de logodnă pe care îl poartă fiica celebrului actor Arnold Schwarzenegger.

Chris Pratt a mai fost căsătorit cu Anna Faris timp de opt ani, iar în urma căsniciei a rezultat și un copil, Jack, acum în vârstă de 6 ani. Încă de la divorț, Chris a afirmat că o va iubi pe Anna în continuare și că va avea mereu mult respect pentru aceasta. Relația celor doi este una mai mult decât civilizată, aceștia rămânând prieteni, n primul rând pentru băiețelul lor, pe care doresc să îl crească într-un mediu cu multă iubire și fericire.

De aceea, Anna pare să fie mai mult decât în regulă cu noua relație a lui Pratt, deoarece Katherine are o legătură extrem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.