Chris Pratt, mesaj emoționant despre căsătoria cu Katherine Schwarzenegger

0

Chris Pratt a postat prima imagine de la nunta cu Katherine Schwarzenegger alături de un mesaj emoționant.

„Ieri a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiilor noastre și a celor pe care îi iubim. A fost intim și emoționant. Ne simțim atât de binecuvântați să începem acest nou capitol al vieții noastre. Suntem recunoscători familiilor noastre și prietenilor care ne-au fost alături și domnului Giorgio Armani care a creat o rochie incredibilă pentru Katherine și, pentru mine, costum perfect. În această dimineață nu ne simțim altfel decât binecuvântați”, scris actorul în vârstă de 39 de ani.

Katherine Schwarzenegger a postat și ea aceeași imagine, alături de un text similar și, potrivit unei surse citate de ET, nunta celor doi a fost exact așa cum și-au imaginat-o.

„Cuplul a vrut să păstreze totul simplu, însă să-i aibă alături pe cei mai importanți oameni din viețile lor”, a declarat această sursă.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie pentru Chris Pratt, el fiind căsătorit anterior cu Anna Faris. Aceștia au divorțat în august 2017, după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună și un fiu în vârstă de șase ani, Jack, el…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.