Chris Martin vorbește deschis despre sexualitatea sa

0

Chris Martin a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru publicația Rolling Stone faptul că în copilărie a avut destul de multe momente dificile în ceea ce privește asumarea sexualității sale.

„Când stăteam la internat, eram destul de homofob deoarece mă gândeam la faptul că dacă sunt homosexual, lumea o să își bată joc de mine pentru totdeauna, iar eu eram doar un copil care își descoperea sexualitatea. Mă gândeam că este posibil să fiu homosexual. Eram destul de îngrijorat, iar atunci m-am amuzat pe seama acestui lucru. Stăteam la internat cu mai mulți copii care se descopereau în acest sens, iar mai mulți ani mi-au spus chiar în față că sunt gay, uneori chiar într-un mod agresiv, iar acest lucru a fost destul de ciudat pentru mine timp de mai mulți ani”, a declarat Chris.

În vârstă de 42 de ani, el a mai spus că atunci când era tânăr credea că este greșit să fii homosexual. „Nu știu dacă sunt homosexual, iar dacă sunt, este un lucru greșit, nu pot fi așa. Eram tot mai mult îngrijorat dacă într-adevăr sunt gay,” asta credea Chris cu mulți ani în urmă.

Chris a adăugat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.