Chris Martin și Dua Lipa, noul cuplu din showbiz?

0

Reporterii de la The Sun susțin că Chris Martin și Dua Lipa au fost văzuți flirtând unul cu celălalt la Glastonbury Music Festival, mai mult chiar, s-au și sărutat.

Chris Martin, în vârstă de 42 de ani, s-a despărțit recent de actrița Dakota Johnson și se pare că a trecut destul de repede peste despărțire, asta dacă luăm în considerare știrea potrivit căreia a flirtat o noapte întreagă cu Dua Lipa și chiar s-au sărutat.

„Nu a plecat de lângă ea toată noaptea”, a declarat o sursă pentru The Sun. „Ea părea foarte fericită în compania lui și chiar l-a prezentat prietenilor cu care era la festival. Au stat cu toții foarte mult de vorbă și atunci când Chris Martin și Dua Lipa au rămas singuri a fost foarte evident că flirtau”.

„Chimia dintre ei era evidentă și atunci când au ajuns la barul Guerilla din zona Shangri-La, el a profitat de moment și s-au sărutat”, a mai declarat sursa. „Chris o place mult pe Dua, însă amândoi sunt acum singuri de foarte puțin timp și nu se știe unde va duce acest flirt”.

Nu este prima dată când Chris Martin și Dua Lipa au fost văzuți sărutându-se, acest lucru s-a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.