Chris Brown a fost eliberat

0

Poliția franceză a transmis, însă, că ancheta în acest caz continuă.

Chris Brown și alți doi bărbați au fost arestați, luni la Paris, după ce o femeie de 24 de ani a spus că a fost agresată într-un hotel din oraș la începutul acestei luni.

După eliberarea sa, Brown a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. El a negat faptele de care l-a acuzat femeia. „Vreau să clarific acest lucru… Este fals și foarte multe porcării”, a scris el pe Instagram, alături de o imagine care spunea „Această nenorocită minte”.

El a continuat spunând: „Niciodată!!! Pentru fiica și familia mea, acest lucru este lipsit de respect și este contrar caracterului și moralei mele”.

Avocatul lui Brown, Raphael Chiche, a declarat că  artistul și-a susținut vehement nevinovăția și intenționează să deschidă un proces pentru defăimare.

Cei doi bărbați arestați odată cu Brown, identificați de presa franceză drept garda de corp a artistului și un prieten de-al său, au fost de asemenea eliberați.

Presupusul incidentul ar fi avut loc la hotelul de lux Mandarin Oriental pe 15 ianuarie.

Nu este prima oară când rapperul are probleme cu justiția.

În anul 2018, el a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de Brown la începutul lunii februarie. Victima a suținut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.