Chris Brown a fost arestat la Paris

0

Cântărețul Chris Brown a fost arestat la Paris, poliția franceză reținându-l pe acesta în urma acuzațiilor de viol și deținere de droguri.

Potrivit New York Times și Closer, Chris Brown a fost arestat la Paris luni dimineață. El se află în custodia poliției după ce a fost acuzat de viol de către o tânără de 24 de ani.

Identitatea acesteia nu a fost dezvăluită, însă ea l-a acuzat pe Chris Brown că a violat-o într-o cameră de hotel din Paris, săptămâna trecută. Tânara a declarat poliției că l-a întâlnit pe Chris Brown pe 15 ianuarie într-un club situat lângă Champs-Élysées. În aceeași seară, cântărețul a invitat-o pe aceasta alături de alte femei în hotelul Mandarin Oriental, unde el era cazat.

Potrivit Closer, tânara a spus poliției că a rămas singură în una dintre camerele hotelui, unde Chris Brown a violat-o. Ea i-a acuzat de viol și pe prietenul cântărețului și pe bodyguard-ul acestuia.

Astfel, alături de Chris Brown se află în custodia poliției și alte două persoane, însă reprezentatul poliției nu a dezvăluit care este legătura acestora cu artistul.

Potrivit legislației franceze, suspecții sunt reținuți pentru declarații timp de 24 de ani, procurorii fiind cei care pot prelungi detenția…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.