Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului

0

După tragica dispariție a designerului, lumea așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla cu mare lui iubire. Și nu, nu ne referim la modă, ci la Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, pe care designer-ul a alintat-o întreaga sa viață și care, în caz ca nu știai, servea masa numai din farfurii de porțelan, avea propriul iPad, dar și două menajere, atât pentru zi cât și pentru noapte.

Se pare că Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, cea mai alintată pisică din lume, este prima în linia de moștenitori a averii de 200 milioane de euro a designerului casei Chanel.

În urmă cu un an, într-un interviu acordat publicației Numero, designerul de origine germană a fost întrebat dacă își va lăsa averea moștenire celebrei sale pisici. „Da, printre alții. Nu vă faceți grijă, este suficient pentru toată lumea”, a spus Karl. El a ținut însă să precizeze că pisica „are propria ei avere, este o moștenitoare”.

Designerul nu a exagerat deloc atunci când a spus că pisica are propria ei avere, mai precis 3 milioane de euro din job-uri de modelling, un contract cu o firmă japoneză de cosmetice și unul cu o companie auto pentru al cărei calendar a pozat.

Atunci când i s-a spus că legile franceze interzic persoanelor să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.