Chis Brown a dat-o în judecată pe femeia care îl acuză de viol

0

„Chris Brown a depus o plângere la procuratura din Paris, pentru acuzații defăimătoare, astfel încât să se deschidă o anchetă, mai ales pentru a se clarifica circumstanțele în care această tânără a ajuns să depună o reclamație și pentru a verifica motivele ei”, a spus avocatul artistului, Raphael Chiche.

Avocatul lui Brown mai susține că artistul nu a întreținut relații sexuale cu femeia, potrivit Mediafax.

Poliția franceză a transmis că rapperul american a fost reținut după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 24 de ani, pe 15 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris. Alături de Chris Brown au fost arestați și alți doi bărbați, un prieten al cântărețului și bodyguardul său.

Cei trei au fost reținuți pe 21 ianuarie și au fost eliberați pe 23 ianuarie.

După eliberarea sa, Brown a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. El a negat faptele de care l-a acuzat femeia. „Vreau să clarific acest lucru… Este fals și sunt foarte multe porcării”, a scris el pe Instagram, alături de o imagine care spunea „Această nenorocită minte”.

CITEȘTE ȘI: 4,6 milioane de români trăiesc cu mai puțin de 23 de lei pe zi! Distanța tot mai mare dintre bogații și săracii lumii și ai României

FOTO: HEPTA

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.