Cher aniversează împlinirea a 73 de ani! Iată-i cele mai frumoase ținute

0

Cher, pe numele ei real Cherilyn Sarkisian LaPiere, este o actriță și artistă de origine armeană. Realizările sale în muzică, film și televiziune includ câștigarea unui premiu Oscar, unui premiu Grammy, unui premiu Emmy, precum și a trei Globuri de Aur.

Cher a devenit cunoscută în 1965 ca membră a duo-ului pop/rock Sonny & Cher, reușind apoi să devină o artistă solo de succes, o vedetă de televiziune în anii ’70 și o stea de cinema în anii ’80.

Cher aniversează împlinirea a 73 de ani! Iată cele mai controversate apariții vestimentare din timpul carierei sale

Cher s-a născut în California anilor ’40, iar, la scurt timp dupa, părinții ei, John Sarkisian și Georgia Holt, au divorțat. Artista a fost crescută în mare de mama sa, care se căsătorise cu Gilbert LaPiere, un bancher care a și adoptat-o pe Cher.

Din cauza diagnosticării cu dislexie la vârsta de 16 ani, aceasta a ales să abandoneze studiile liceale și să se concentreze pe o carieră în muzică și cinematografie.

Citește și: După despărțirea de trupa „Spice Girls” și cariera sa solo, Victoria Beckham a cunoscut adevăratul succes în modă

Cher, un adevărat fashion icon

Imaginea hippie a grupului și, în special, a lui Cher, a devenit extrem de apreciată de adolescenți. Aceasta a introdus pantalonii evazați, iar o întreagă generație de fete și-a îndreptat părul pentru a obține un look asemănător părului ei lung și negru.

Sonny și Cher au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care, în 1969, a rezultat un fiu, Chaz, insa cuplul s-a despărțit în 1974. În anul 1967, Cher l-a întâlnit pe bărbatul care avea să-i schimbe aparițiile pentru totdeauna, designerul Bob Mackie. Pentru el, Cher a fost muză.

A venit să mă vadă și mi-am zis «Dumnezeule. Fata asta este atât de frumoasă și micuță». Era ca Audrey Hepburn. Avea umeri frumoși, un gât lung, era înaltă și extrem de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.