Chef Sorin Bontea face echipă cu familia în bucătărie | Româneşti, Vedete

0

În apropierea etapei de audiții pe nevăzute a emisiunii „Chefi la Cuțite”, care va pune în lumină echipe gata formate din membrii unor familii talentate, chef Bontea a mărturisit cum se împart sarcinile și în bucătăria familiei sale.

Acasă, soția mea este chef-ul. Gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei, sunt de nota 10! Eu mă ocup de cele mai multe ori cu piața, iar copiii ne ajută la gătit ori de câte ori pot. Nu vă imaginați că pregătim doar feluri sofisticate de mâncare, ne plac preparatele cu gust”, a afirmat el.

Se pare că talentul culinar se moștenește, întrucât Miruna Bontea, mezina familiei, i-a făcut o surpriză tatălui său în trecut, lăsându-l fără cuvinte la audițiile Chefi la cuțite cu un preparat delicios, demn de toate cele trei cuțite. Tocmai din acest motiv, Sorin Bontea și-a imaginat cum ar fi fost să participe alături de soție și cei doi copii în noul sezon al celui mai iubit show culinar, destinat familiilor.

“În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust! Cred că ar fi fost interesant să participăm în echipă la Chefi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.