Charlize Theron vorbește despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o la o audiție

0

Charlize Theron a reușit să scape dintr-o situație nefericită în care s-a aflat cu unul dintre cei mai importanți producători de la Hollywood.

„Abia împlinisem 19 ani, poate încă aveam 18. Nu fusesem până atunci la o audiție. Am întrebat impresarul dacă a auzit de ceva… Ea a zis, ‘Da. Mergi la casa acestui bărbat. Este sâmbătă la ora 9 p.m’”, a declarat actrița în timpul emisiunii Howard Stern Show’.

Charlize nu a spus cine este faimosul producător, însă ea a menționat că acesta are o putere extraordinară și acum. Aceasta a povestit că el era în pijamale când i-a deschis ușa. „Avea un ego foarte sănătos, se simțea foarte bine în ceea ce îl privește. Se auzea un fel de muzică în casă. S-a așezat foarte aproape de mine. Asta mi s-a părut ciudat. Faptul că era implicată și băutură mă deranja. Mă gândeam, ‘Asta nu este în regulă.’”

Charlize Theron a povestit că ea a încercat să citească paginile care i-au fost date, însă producătorul i-a spus că doar vor vorbi. „La un moment dat, mi-a pus mâna pe genunchi. Pur și simplu te blochezi. Adică nu știi ce să faci, dar am plecat. Nici nu știu cum am ieșit din casă, dar am plecat. S-ar fi putut termina foarte rău. Conduceam Fordul Fiesta,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.