Channing Tatum a postat un clip adorabil cu fetița sa

0

Channing Tatum este într-adevăr un tată foarte grijliu, iar dovadă stă faptul că el le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video cu fetița sa în timp ce erau într-o seară în Las Vegas.

Actorul și fetița sa, pe care o are împreună cu Jenna Dewan, își petrec foarte mult timp împreună. Vineri seară, Channing a postat un video pe Instagram, după ce el a avut o perioadă de trei luni în care a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. El a filmat-o pe fiica sa în timp ce se joacă un joc arcade, iar ulterior se joacă și el alături de ea. „Uite cât de încântat sunt”, a scris Channing pe Instagram.

În mod cert, Channing a lăsat-o pe fiica sa să câștige pentru a vedea și ea cum este. „Jocul a fost aranjat!!”, „Serios, am pierdut și așa cum puteți vedea, chiar m-am străduit din greu”, a scris Channing pe Instagram. Cu toate astea, distracția celor doi nu s-a oprit aici. Cei doi s-au îmbrăcat în costume medievale, iar ulterior s-au plimbat și au dansat în fața show-ului Fântânilor din Bellagio.

Channing a fost destul de rezervat până acum în ceea ce privește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.