Channing Tatum a postat o imagine HOT după ce a pierdut un pariu în fața lui Jessie J

0

Channing Tatum a pierdut un pariu și toată lumea s-a bucurat de asta. Se pare că actorul nu a reușit să o învingă pe iubita sa, Jessie J la un joc de Jenga, așa că a trebuit să facă ceea ce i-a spus aceasta. El s-a lăsat fotografiat de Jessie complet dezbrăcat și a postat imaginea pe Instagram.

„Am pierdut un joc de Jenga în fața Jessicăi Cornish”, menționând numele adevărat al artistei. „Învinsul (eu) a trebuit să posteze o imagini pe care cealaltă persoană (Jessica Cornish) a ales-o… Nu mai joc Jenga cu ea niciodată…”, a scris actorul în descrierea imaginii.

Această fotografie a strâns până acum peste 3 milioane de like-uri și peste 100.000 de comentarii, iar printre cei care au răspuns la această imagine se află și Jessie J, „Sharing is caring”, postând aceasta. Nici celelalte vedete nu au ignorat imaginea, Nina Dobrev, Olivia Culpo, Olivier Rousteing fiind doar câteva persoane celebre care au comentat.

Actrița din „Modern Family” a scris doar „OH.”, iar reacția ei este ușor de înțeles, Olivier Rousteing, designerul Balmain, a scris că această postare este genială, iar Olivia Culpo și-a arătat entuziasmul „I think you just broke the internet” (cred că tocmai ai „rupt”…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.