Cezar Ouatu, declarații inedite despre show-ul de transformare la care va lua parte din toamnă

0

Renumitul artist va reveni cu forțe noi în lumea transformărilor și va face echipă cu îndrăgitul Șerban Copoț pentru cel de-al 14 sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, difuzat de Antena 1.

Cezar Ouatu face declarații inedite. Din data de 7 septembrie, de la ora 20.00, show-ul ce ține lipiți de micul ecran telespectatorii, „Te cunosc de undeva”, va reîncepe, iar Cezar Ouatu se află deja la cea de-a patra participare a acestui show.

„Acolo există o problemă. În primă fază, m-au deranjat lentilele de contact, dar am început să le tolerez din ce în ce mai bine. Acum singura chestie care nu-mi creează absolut nici un confort din nici un punct de vedere este epilarea. Acolo este dezastru”, a mărturisit Cezar, conform Libertatea.ro

Cezar Ouatu, declarații inedite despre show-ul de transformare

„Iubita mea logodnică, poate chiar viitoare nevastă, îmi sugerează anumite tratamente pe care să mi le fac după o zi de filmare, ea având tot felul de creme, loțiuni, ape micelare, demachiante, dar eu sunt destul de leneș, dar și obosit după fiecare gală, ca să mi le mai pun pe față”, mai spune el.

„Te cunosc de undeva! începe să ne lege din ce în ce mai tare. Fiecare dintre noi a urcat singur, până acum, pe scena acestui show, de aceea cred că ipostaza de a forma…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.