Celine Dion riscă să își piardă averea. Foștii reprezentanți îi cer un comision de 500 milioane dolari

0

Firma californiană ICM Partners, care a reprezentat-o pe Celine timp îndelungat, îi cere acum artistei să plătească suma de 500 milioane de dolari. Acest lucru îi pune în pericol averea vedetei, care a fost estimată de revista Forbes la 430 milioane dolari.

Potrivit Billboard, plângerea se referă la un contract pe care Dion l-a semnat în anul 2017, la un an de la decesul soțului ei, Rene Angelil, care i-a fost consilier în materie legală și financiară timp de 30 de ani.

După cum se știe, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion de 30 de ani, de la începutul carierei sale, ceea ce include un contract în valoare de 500 milioane de dolari, rezultați din anii îndelungați de turnee și de un contract pe care ea l-a semnat în 2017”, se arată în documentul ICM.

Din păcate, doamna Dion refuză să plătească totalitatea comisioanelor pe care le datorează agenției în urma acestui acord”, se adaugă în text.

ICM susține că „admiră și respectă” talentul său „extraordinar ca artistă” și face toate eforturile pentru a soluționa diferendul pe cale amiabilă. Totuși, compania face și câteva amenințări.

Nu avem altă opțiune decât să începem procesul legal pentru a ne asigura de restituirea compensației care ne este datorată. Firma face public totodată anunțul că nu o mai reprezintă pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.