Céline Dion neagă relația amoroasă cu dansatorul Pepe Muñoz

0

Céline Dion și Pepe Muñoz au atras atenția tuturor la săptămâna modei de la Paris, în luna ianuarie. Artista, care a anunțat că va scoate un nou album și va pleca în turneu după aproape un deceniu, a vorbit despre zvonurile care au circulat în ultimele luni despre relația cu Pepe: „La început, mi-a plăcut puțin de el. Pepe e gay. La început, cred că oamenii nu știau acest lucru”, le-a spus artista în vârstă de 51 de ani celor de la Extra.

„Este prietenul meu cel mai bun, m-a ajutat atât de mult, chiar și în momentele în care doar m-a ținut de mână…ceva ce nu am mai avut de foarte mult timp. Oamenii chiar au crezut că există o relație romantică între noi. A făcut atât de multe lucruri pentru mine, pentru sănătatea mea psihică, spirituală, puterea mea interioară”, a continuat Céline.

Céline Dion a precizat recent că este singură, relația dintre ea și Pepe fiind una de prietenie, care s-a dezvoltat în timp: „Suntem prieteni, cei mai buni prieteni. Bineînțeles, ne îmbrățisăm, ne ținem de mână și ieșim în oraș, așa că oamenii văd aceste lucruri. Nu mă deranjează zvonurile pentru că este foarte chipeș și este prietenul meu cel mai bun.”

În același interviu, Céline a explicat că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.