Celine Dion, extrem de slabă. Apropiații spun că este în pragul anorexiei

0

Totuși, vedeta susține că este bine și sănătoasă și îi îndeamnă pe cei care lansează zvonuri să o lase în pace.

Celine Dion a afirmat că decizia de a slăbi îi aparține și nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru felul în care arată.

Recent, cântăreața a participat la prezentarea noii colecții a lui Giorgio Armani în cadrul Paris Fashion Week. Atunci, s-a putut observa noua siluetă a vedetei, care a slăbit extrem de mult în ultimele cinci luni.

Apropiații lui Dion se tem că aceasta poate suferi de anorexie sau bulimie. Ea a infirmat rapid aceste variante și a cerut să fie lăsată în pace.

Alții cred că Celine, în vârstă de 50 de ani, a slăbit pentru a fi pe placul iubitului ei, Pepe Munoz, care este cu 16 ani mai tânăr.

Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace”, a spus Celine Dion când a fost întrebată de ce a slăbit atât de mult.

Vedeta a confirmat relația cu fostul ei dansator chiar la Săptămâna Modei de la Paris, deși formează un cuplu de mai mult timp. Cei doi s-au cunoscut în momentul când artista căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor, care a început la sfârșitul anului 2017, a ieșit la iveală când au apărut tot mai des împreună în public.

Ei s-au despărțit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.