Celine Dion e topită după iubitul tinerel. Îl soarbe din priviri

0

Celebra cântăreață Celine Dion, în vârstă de 50 de ani, a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta n-a fost singură, ci însoțită de dansatorul spaniol Pepe Munoz, în vârstă de 34 de ani, noul său iubit.

Celine Dion a strălucit alături de tinerelul Pepe Munoz. Cei doi au arătat spectaculos împreună și s-au sorbit din priviri. Cântăreața nu și-a putut lua ochii de la amorezul ei, care, la rândul lui, a fost atent doar la partenera sa.

La prezentarea colecţiei de primăvară vară 2019 a lui Alexandre Vauthier, la Săptămâna Modei de la Paris, Celine Dion și Pepe Munoz s-au simțit perfect, zâmbind și glumind încontinuu. Vedeta a fost surprinsă în timp ce-și pipăia iubitul tinerel pe picior.

La eveniment, Celine Dion a arătat spectaculos. Artista a purtat o rochie du culoare neagră, cu un decolteu adânc și foarte despicată în partea de jos, care i-a lăsat picoarele lungi și tonifiate la vedere.

Celine Dion și Pepe Munoz au o relație din anul 2017. Cântăreața a fost căsătorită cu producătorul rene Angelil. Din mariajul acestora au rezultat trei copii: Rene-Charles și gemenii Eddy și Nelson. Rene Angelil a încetat din viață în ianuarie 2016.

Fotografii: Hepta

Citește și: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.