Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr

0

Anul 2016 a fost unul dur pentru Celine Dion, pe 14 februarie decedând soțul ei, Rene Angelil, după o lungă luptă cu cancerul. După doar două zile a încetat din viață și fratele artistei, tot din cauza aceleiași boli.

A fost nevoie de trei ani pentru ca Celine să iubească din nou. Iar norocosul este dansatorul Pepe Munoz, în vârstă de 34 de ani.

Celion Dion si Pepe Munoz la Săptămâna Modei de la Paris

Însă povestea lor de dragoste a cunoscut deja câteva suișuri și coborâșuri. Cei doi au început relația la sfârșitul anului 2017, pentru ca în 2018 să se despartă. Dar această separare nu a durat prea mult pentru că, după doar câteva luni, au decis să își reia relația.

Celin și Pepe s-au cunoscut în momentul în care artista căuta dansatori pentru turneul ei european. Povestea lor a iubire a ieșit la iveală atunci când au decis să se afișeze împreună tot mai des.

Ca să fiu sincer, când ne-am întâlnit prima oară am fost foarte stresat. După numai cinci minute, m-a făcut să mă simt în largul meu. Am fost mereu un fan de-al ei”, a declarat Munoz în anul 2018, după ce relația lor a ieșit la iveală.

Celine Dion are un nou iubit, cu 16 ani mai tânăr FOTO

Celine Dion și Pepe Munoz au fost împreună la prezentarea colecţiei de primăvară vară 2019 a lui Ronald van der Kemp, la Săptămâna Modei de la Paris. Cei doi s-au comportat ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.