Celine Dion, acuzată de satanism după ce a lansat o colecție de haine pentru copii

0

Colecția de articole vestimentare unisex pentru copii lansată de cântăreța Celine Dion a primit un feedback negativ din partea unui preot din statul Pennsylvania, care susține că „modul în care această chestiune privind genurile s-a răspândit este demonic”, conform Mediafax.

Celinununu este o colecție de haine pe stilul anilor ’70, reinterpretată într-o manieră modernă și originală, lansată în colaborare cu firma Nununu. Articolele pentru cei mici au imprimate diferite imagini, printre care și mesajul care l-a deranjat pe preotul exorcist, „New Order” (Noua Ordine).

Compania a transmis că a dorit, prin această linie vestimentară, „să elibereze copiii de rolurile tradiţionale băiat/fată şi să dea posibilitatea celor tineri să dezvolte un simţ al egalităţii în ceea ce priveşte libertatea de a-şi fonda puterea personalităţii pe respect reciproc”, spre nemulțumirea preotului, care consideră faptul de a nu face diferența între genuri un lucru satanic.

„Care este primul lucru pe care îl spunem despre un copil după ce se naşte? Este băiat sau fată. Este cel mai natural lucru din lume. Dar să spui că nu este nicio diferenţă este ceva satanic”, a spus acesta.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.