Celebritățile, în a doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

0

A doua seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019 a reunit câteva dintre cele mai spectaculoase creații ale unora dintre cei mai mari creatori de modă din lume.

Programul serii trecute a inclus două premiere, „Bacurau” și „Les Misérables”. Pelicula „Bacurau” urmărește experiența trăită de un regizor pe parcursul realizării unui documentar într-o localitate braziliană.

În timpul aventurii sale, bărbatul descoperă că localnicii nu sunt întocmai ceea ce par și, mai mult decât atât, că aceștia ascund secrete periculoase.

Producția „Les Misérables” urmărește șirul întâmplărilor petrecute după ce Stéphane, un polițist, se alătură brigadei anti-crimă Seine-Saint-Denis. Alături de echipa sa, bărbatul recurge la metode specifice.

Acțiunea se desfășoară în estul Parisului, în cartierul Montfermeil, cunoscut ca fiind printre cele mai violente.

Citește și: Ce au purtat celebritățile în prima seară aFestivalului de Film de la Cannes 2019

Ce au purtat celebritățile în a doua seară a

Festivalului de Film de la Cannes 2019

 

La gala serii trecute, prezente au fost actrițele Julianne Moore, Elle Fanning, Selena Gomez, Chloe Sevigny și multe altele. Printre aparațiile noastre preferate s-au numărat și Araya A. Hargate și Sririta Jensen.

ELLE FANNING 

Ținuta actriței în vârstă de 21 de ani pare literalmente desprinsă din basme. Rochia amplă cu motive florale și decolteul adânc au fost cu adevărat scoase în evidență de coafura simplă, împletită, precum și de accesoriile florale prinse în păr.

Elle Fanning în Valentino Haute Couture Primăvară 2019, Festivalul de Film de la Cannes 2019

CHLOË SEVIGNY

Aparent simplă, însă de efect, ținuta lui Chloë a impresionat nu doar prin originalitatea, ci și prin eleganța ei. Pentru a evita „sparge” monotonia unei ținute alb-negru, actrița a purtat încrezătoare un ruj de un roșu intens.

Citește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.