Celebritățile îi aduc un omagiu lui Karl Lagerfeld

0

Karl Lagerfeld a încetat din viață ieri, la vârsta de 85 de ani. Veștile vin la doar o lună după ce designerul nu a fost prezent, din motive de sănătate, la show-ul Chanel haute couture din Paris. O mulțime staruri din industria modei, dar și de la Hollywood, și-au exprimat părerile de rău pe rețelele sociale, alături de fotografii cu renumitul designer, mintea creativă din spatele unor mari brand-uri precum Fendi, Chanel și propria lui linie, Karl Lagerfeld.

Keira Knightley, una dintre muzele care reprezintă casa de modă Chanel, a fost fotografiată în nenumărate rânduri de Karl. Aceasta a vorbit cu cei de la People, exprimându-și dragostea și admirația pentru designer. „Am fost foarte tristă să aud veștile despre Karl. Este o pierdere foarte mare. A fost o legendă atât ca bărbat, cât și ca forță creativă. Îi voi duce dorul.”

Diane Kruger, care a pășit de nenumărate ori pe covorul roșu purtând creațiile casei Chanel, a împărtășit câteva amintiri despre Karl: „Karl…nu-ți pot spune cât de mult ai însemnat pentru mine și cât de mult îți voi duce dorul. Nu voi uita niciodată bunătatea pe care ai avut-o față de mine, râsetele tale, imaginația ta. Am venit în Franța săptămâna aceasta pentru a te vedea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.