Cele mai vizitate 14 orașe din întreaga lume pe care trebuie să le vezi

0

Nu ți-ai planificat încă viitoarea vacanță? Ei bine, nici nu ar trebui să te preocupi deoarece ți-am pregătit o listă curprinzătoare cu 15 dintre cele mai vizitate orașe din întreaga lume și pe care trebuie să le vizitezi. Fie că ești adepta călătoriilor mai liniștite, preferi să ai parte de o experiență inedită în fiecare zi sau vrei să te lași surprinsă de frumusețea orașului, cu siguranță vei găsi un oraș care să fie pe placul tău.

1. Bangkok

Bangkok-ul este capitala Thailandei, dar și cel mai impresionat oraș în care poți merge. De ce spunem asta? Pentru că este printre cele mai fascinante locuri în care poți merge. Dacă încă nu știi ce anume să vizitezi, află că poți merge la Templul Zorilor, Grădina Zoologică, Templul lui Buddha. Pe lângă temple, poți vizita și muzee, precum Muzeul Național de Artă, Muzeul Subacvactic Siam sau Muzeul de Etnografie.

2. Paris

Se spune că Parisul este unul dintre cele mai fascinante orașe, dar și un oraș bogat în atracții turistice. Dacă ajungi în Paris, trebuie neapărat să vizitezi Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Notre Dame sau Muzeul Luvru. Pe lângă asta, trebuie să încerci și preparatele lor tradiționale, mai cu seamă că francezii sunt recunocuți pentru brânzeturi sau preparate din carne.

3. Londra

Chiar dacă este unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa, Londra rămâne un oraș fascinant, în care anual milioane de turiști ajung să viziteze acest oraș. Dacă încă nu ai ajuns în Londra, există nenumărate atracții turistice, precum British Museum, National Gallery. Dacă ești pasionată de modă, trebuie să vizitezi Victoria & Albert Museum,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.