Cele mai toxice relații de la TV, la care nu ne-am gândit niciodată în acest fel

0

Indiferent dacă de vină e infidelitatea, secretele sau lupta pentru putere, destule relații dramatice de la TV sunt, de fapt, relații nesănătoare. Deși e ușor să idealizezi relațiile acestea, e important să nu confundăm toxicitatea cu pasiunea și să realizăm că aceste relații nu ar trebui idealizate.

Iată cele mai toxice relații de la TV, la care nu ne-am gândit niciodată în acest fel:

Afacerile lui Walter White au făcut-o pe Skyler să își compromită valorile

Walter White încearcă să supraviețuiască de-a lungul serialului Breaking Bad și își pune soția în poziția de a deveni un traficant de droguri. Acest lucru duce la o relație instabilă, încărcată emoțional. Skyler e pusă în situația în care trebuie să își ignore integritatea morală de dragul soțului său. White își face soția să fie nevoită să se compromită din punct de vedere moral prin acceptarea faptului că este traficant de droguri.

Carrie și Mr. Big din Sex and The City nu par să se facă fericiți unul pe altul

Mare parte din acțiunea dramatică din Sex and the City e alimentată de relația toxică dintre Carrie și Mr. Big. Big refuză să facă pasul spre căsătorie, Carrie își înșală logodnicul cu Big și, în general cei doi se fac nefericiți unul pe celălalt ori de câte ori au ocazia. Totuși, ajung să se căsătorească în filmul Sex and the City – deși Big o lasă pe Carrie să aștepte la altar. De fapt, creatorul serialului nu a vrut ca cei doi să ajungă împreună în final.

Tony și Carmela din Sopranos au o conexiune care nu poate fi negată, dar problemele lui sunt o frână în relația lor

Nu doar că Tony o înșală în mod constant pe Carmela, dar aceasta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.