Cele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2019

0

Spectaculozitate, rafinament şi îndrăzneală aseară, la Met Gala 2019, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului!

Gala organizată de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York a avut loc seara trecută, iar tematica a fost „Camp: Notes on Fashion”, o explorare a exceselor și a kitsch-ului în modă.

Probabil că vă întrebați de la ce vine. Ei bine, este inspirată din eseul scriitoarei Susan Sontag, din 1964, intitulat  „Notes on ‘Camp’” („Notițe din tabără”). Susan Sontag definea tabăra ca fiind „iubire a nenaturalului: a artificiului și a exagerării”. În lucrarea ei, aceasta vorbește despre stilul exagerat și ostentativ, dus în extrem, pentru un efect ironic sau plin de umor, dar care poate avea și un aer sofisticat.

Rând pe rând marile celebrități și-au făcut apariția pe covorul roz, în ținute care de care mai spectaculoase și extravagante. Ca în fiecare an, noi am realizat un top al celor mai bune ținute de la Met Gala 2019.

Cele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2019

1. Lady Gaga (Brandon Maxwell)

Cu siguranță această tema a fost creată special pentru Lady Gaga, care dintotdeauna a surprins prin ținutele ei excentrice. Lady Gaga a fost de departe cea mai creativă celebritate de pe covorul roz. Nimeni niciodată nu și-a făcut apariția la Met Gala cu patru, da ați citit bine, patru ținute, toate semnate Brandon Maxwell. 

Pentru început, o rochie roz fuchsia gigantă, cu o fundă mare pe cap, asemenea păpușii Barbie. Apoi, o rochie neagră fără bretele, urmând o altă rochie roz, o rochie tip furou, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare cu pietre și un telefon mobil gigant. Ultimul look, dar nu cel din urmă, lenjerie intimă cu sclipici, o pereche de dresuri negre și niște botine cu un toc imens, asemănătoare celor pe care le creează renumitul Mihai Albu.

2. Celine Dion (Oscar de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.