Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu al Met Gala 2018

0

An de an, Gala organizată de Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York (Met Gala) are loc în prima zi de luni din mai. În industrie, gala reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente al anului. Iar, dacă te afli pe lista de invitați, înseamnă că te numeri printre cele mai influente personalități din lume.

Met Gala 2019

Anul acesta, Met Gala va avea loc pe 6 mai. Tema anunțată este „Tabăra: Notițe asupra Modei”, bazată pe un eseu de Susan Sontang publicat în 1964. Încă nu se știe dacă interpretările vor fi bazate pe un fond nostalgic, în legătură cu taberele de vară din copilărie sau vor portretiza comuniunea omului cu natura.

Met Gala 2019 marchează aniversarea de 71 de ani a evenimentului. Seara va fi găzduită de Lady Gaga, Alessandro Michele (director creativ Gucci), Harry Styles și sportiva Serena Williams.

Citește și: Inspirația zilei în modă! Rochia cămașă, perfectă pentru această primăvară

Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu al Met Gala 2018

Încă din anii ’70, în fiecare an, Muzeul Metropolitan din New York organizează această gală ca o ceremonie de deschidere a unei expoziții distinse în modă. Tot în fiecare an, expoziția are o altă tematică, iar aceasta este extrem de importantă.

O dată fiindcă reprezintă subiectul expoziției în sine și o dată pentru că la ceremonie participă celebrități îmbrăcate în spiritul temei. Așadar, fiecare designer îmbracă un număr de celebrități extrem de influente în creații proprii, respectând tema.

Citește și: Ce au purtat celebritățile la WE Day California 2019

Întâi de toate, Met Gala este un eveniment caritabil. Banii strânși sunt dedicați Institutului de Costume, aripă a Muzeului Metropolitan din New York.

La conducerea galei stă nimeni alta decât Anna Wintour, redactorul-șef Vogue US. Întreaga echipă Vogue, de fapt, se ocupă de organizare, de lista de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.