Cele mai șocante și aprinse certuri dintre actori

0

Cui nu-i place drama? Drama face parte din viața noastră, iar actorii nu sunt lipsiți de asta în viața lor. Iar pe lângă certurile pe care le au cu ceilalți actori, mai mulți dintre ei ajung să se certe și cu producătorii.

Ne dorim ca actorii noștri preferați să fie împreună și în viața reală, iar exemplele în acest sens sunt destul de multe, însă uneori serialele și filmele pe care le urmărim ascund cele mai aprinse și întunecate secrete. Cei mai mulți regizori vor să păstreze aparențele deoarece vor ca relația dintre actori să rămână în ochii publicului drept una bună. Dar, știm și noi că oamenii pot ajunge să se certe și din motive banale. Iar dacă unii actorii sunt obișnuiți ca toată lumea să se poarte frumos cu ei, alții pot iniția anumite conversații care îi pot deranja pe ceilalți.

Și, deși producătorii vor ca aceste conflicte să rămână secrete, iată că unele au ieșit la iveală și au ajuns să fie cunoscute și de fanii lor.

1. William Shatner și echipa de producție a filmului „Star Trek”

Fanii filmului „Star Trek” probabil că nu știu cât de greu și complicat a fost pentru William Shatner, cel care a interpretat rolul căpitanului Kirk, să joace în film. În autobiografia pe care George Takei a scris-o, el a menționat că Shatner nu avea nicio idee cine era Takei. Cearta dintre cei doi a continuat mulți ani la rând și a culminat cu faptul că Shater nu l-a invitat pe Takei la nunta lui, deși ulterior s-a aflat faptul că a fost doar o confuzie. Deși conflictul dintre ei a început în spatele camerelor, este posibil ca ei să își fi dorit doar mai multă atenție.

2. Isaiah…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.