„Cele mai reușite postări sunt cele care transmit emoții de calitate”

0

Sandra Bendre, o prezență activă în social media

Bună, Sandra! Ce influență are internetul în viața ta?

OHH! Hello, Instagram s-ar putea traduce un fel de Buna dimineața! Și asta cred că îmi puteți da și voi dreptate când spun că parcă are alt gust cafeaua când dai scroll pe Instagram să vezi ce au mai făcut prietenii tai, să descoperi locuri noi, unde să iei prânzul sau pur și simplu să te deconectezi de la activitațile și treburile de peste zi. Internetul mă ține conectată, mă încarcă cu energie, energia pe care cititorii mei mi-o transmit virtual și este, în același timp, o sursă infinită de inspirație și informație.

Care este secretul prin care ai atras atât de mulți urmăritori?

N-as putea spune ca am un secret, dar dacă ar fi un secret, vreau să îl impartașesc acum cu voi: am fost mereu naturală și sinceră indiferent de subiectul pe care l-am abordat, interacționez tot timpul cu comunitatea mea și răspund întotdeauna tuturor mesajelor și curiozităților lor. De asemenea, am încercat să abordez subiecte pe care mi-aș dori și eu să le vad, să le citesc și m-am pus mereu în ochii cititorilor.

Cum îți alegi destinațiile de vacanță?

Am o lista luuungă cu destinații de vacanță în care mi-aș dori să ajung. Cu siguranță și voi aveți măcar doua-trei destinații pe care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.