Cele mai nereușite ținute la Met Gala 2019

0

Luni seară, 6 mai, la New York, a avut loc cel mai important eveniment fashion al anului: Met Gala 2019.


Pe aceeasi tema

Cele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2019

Gala organizată de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York a avut ca tematică „Camp: Notes on Fashion”, o explorare a exceselor și a kitsch-ului în modă.

Marile celebrități de la Hollywood au defilat pe covorul roz, iar privirile tuturor s-au fixat asupra ținutelor alese.

Dacă unele au fost considerate extraordinare din punct de vedere vizual și aplaudate la scenă deschisă, altele au confirmat ideea că, atunci când ești vedetă, poți cădea foarte ușor în penibil, în pofida faptului că ținuta este realizată de un celebru creator de modă.

Și dacă am vorbit despre cele mai bune ținute, acum este momentul să vă prezentăm și cele mai nereușite ținute la Met Gala 2019.

Cele mai nereușite ținute la Met Gala 2019

1. Katy Perry

În capul listei noastre se află, din păcate Katy Perry, care a cam dat-o în bară de data aceasta. Vedeta și-a făcut apariția îmbrăcată într-un candelabru, aparținând brandului Moschino. Nu putem să nu ne gândim cât de greu i-a fost lui Katy Perry să converseze cu cineva seara trecută. Cel mai probabil mai mulți au încercat să se apropie de ea, apoi s-au dat la o parte. A big „no” pentru o astfel de ținută!

2. Billy Porter

Este greu de descifrat ce a încercat Billy Porter să transmită seara trecută pe covorul roz. Nu ne-am putut decide dacă el, sau Katy Perry merită premiul pentru cea mai nereușită ținută a serii. A încercat el cumva să pară un înger de aur. A fost chiar purtat pe umeri, pe un fel de tron, de mai mulți bărbați cu muschi, semi-dezbrăcați, care reprezenntau vechii sclavi egipteni. Grotesc!

3. Jared Leto

AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.