Cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când îți vopsești părul acasă

0

Înainte să acționezi sub impuls și să-ți cumperi o cutie cu vopsea, trebuie să știi câteva lucruri despre vopsitul părului acasă. De exemplu, culoarea pe care o vezi pe cutie nu este întotdeauna cea pe care o vei obține pe păr. Iar când vine vorba de ingrediente, vei fi surprinsă ce pot conține aceste produse. Experții îți spun care sunt cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când îți vopsești părul acasă:

Alegerea culorii după imaginea de pe cutie

Primul pas în adoptarea unui nou look este alegerea culorii pe care vrei să o aibă părul tău. Trebuie să fii conștientă, însă, că nuanța pe care o vezi pe cutie nu va reprezenta rezultatul final. Experții spun că, deși am pune aceeași vopsea pe trei persoane cu aceeași culoare a părului, vom observa că rezultatul va fi ușor diferit pentru fiecare dintre ele, ceea ce înseamnă că vopseaua acționează în funcție de tipul de păr pe care îl avem. De asemenea, nu te orienta după mostrele de păr expuse în catalog, deoarece ele arată culoarea obținută în urma aplicării vopselei pe păr alb.

Aplicarea greșită a produsului

Există câteva lucruri care pot merge foarte rău atunci când aplici vopseaua pe șuvițele de păr. De multe ori, când femeile încearcă să-și aplice vopseaua acasă, au tendința de a începe cu părul din față, care este cel mai accesibil. Problema cu această tehnică este aceea că părul care este la șapte cm în jurul feței procesează diferit culoarea față de restul părului. De multe ori, va absorbi o culoare mai închisă în jurul feței, așa că asigură-te că nu începi cu această parte.

O altă greșeală pe care femeile o fac în această privință este aplicarea culorii în tot capul, și nu doar la rădăcini. Dacă aplici vopseaua pe toată lungimea părului de fiecare dată, ai putea ajunge la o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.