Cele mai interesante secrete din timpul somnului

0

Există vise frumoase, coşmaruri, somn adânc, vise în alb şi negru, vise care ne dau premoniţii, dar există şi vise vindecătoare. Tot ce trebuie să faci ca să-ţi vindeci sufletul, mintea şi trupul este să închizi ochii şi să te relaxezi. Totul este posibil atunci când creierul nostru dă frâu liber poveştilor din realitate, combinându-le cu acelea fantastice, ca pe un puzzle.

Visele ne-au fascinat întotdeauna şi, de mult, erau interpretate ca veşti de la Dumnezeu. Astăzi, ele au şi o tentă mistică, atunci când avem trăiri imaginare care iau forma unei premoniţii, dar de multe ori, visele conţin anumite informaţii venite doar din subconştientul nostru. De aceea, specialiştii în neurologie, încearcă să afle ce se întâmplă cu exactitate atunci când dormim şi să descopere, cu metode de înaltă tehnologie, cum ne putem menaja sănătatea spirituală şi cea trupească, doar cu ajutorul visării. Iată una dintre noile descoperiri ale savanţilor, sub forma unui sfat preţios: gândeşte, trăieşte, simte! Toate acestea merg mai departe în vis. Subconştientul nostru nu doarme niciodată. Aşadar, visăm în fiecare noapte chiar dacă a doua zi dimineaţă nu ne mai amintim absolut nimic. În cele din urmă, nici măcar parapsihologii, specialişti în vise, nu ştiu exact de ce există acest cinema în capul nostru.

Fiecare vis are mesajul lui

Este cert că visele nu se pot interpreta la grămadă. Chiar dacă mulţi dintre oameni visează asemănător, fiecare descrie povestea lui individuală, fiind dependent de energia şi experienţa proprie. Un căţel apărut în vis poate însemna cu totul altceva pentru o persoană care este iubitoare de animale şi are în grijă un astfel de patruped, decât simbolistica acestui animal în visul unui om căruia îi este extrem de frică de câini.

Cine doreşte să îşi înţeleagă semnificaţia viselor sale trebuie să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.