Cele mai importante tendințe în îngrijirea pielii în 2019

0

Este momentul să afli care sunt cele mai importante tendințe în îngrijirea pielii în 2019, ce schimbări ar trebui să faci în rutina de îngrijire și care sunt ingredientele minune pe care le vom întâlni în noile produse.

1. Înțelegerea ingredientelor produselor

Câte dintre noi ne interesăm cu adevărat de lista de ingrediente ale produselor pe care le folosim? Probabil puține vor răspunde afirmativ, însă dacă urmărești și tu contul de Instagram @esteelaundry, probabil ai observat că în ultimul timp s-a pus accent pe ingredientele folosite de marile companii în produsele lor.

Astfel, este momentul să învățăm ce produse sunt mai eficiente, ce ingrediente ne fac rău (în urma testării lor) și ce concentrații ar trebui să alegi.

2. Repararea pielii este cea mai importantă

După un an al exfolierii de toate tipurile – chimică, prin proceduri specifice, prin scruburi naturale, este momentul să te concentrezi pe hidratarea pielii. Nu, nu înseamnă că nu mai trebuie să exfoliezi pielea, ci pur și simplu anul ăsta este mai importantă repararea epidermei și nu numai.

3. Tenul strălucitor

Look-ul dewy va fi preferatul nostru anul acesta! Nu vorbim neapărat de iluminatoare, ci mai degrabă despre serumuri și uleiuri care hidratează intens și luminează tenul. Alege variantele cu vitamina C pentru a obține efectul dorit în mod natural.

4. Retinol în toate produsele

Ei bine, poate este puțin exagerat, însă retinolul devine și mai popular în 2019. Cel mai probabil îl vei găsi în o mulțime de produse lansate anul acesta, în măști pentru ochi și serumuri, așadar este momentul să acorzi atenție specială rutinei de îngrijire anti-îmbătrânire.

5. Ingredientele naturale

Dacă înainte te gândeai la ingredientele naturale doar în cazul măștilor homemade, în 2019 schimbările sunt mai mari ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.