Cele mai importante momente de la Globurile de Aur 2020

0

Globurile de Aur 2020 au fost prezentate și anul acesta de Ricky Gervais, el deschizând evenimentul cu un monolog plin de remarci amuzante și comentarii destul de dure la adresa mai multor vedete. Publicul a fost vizibil deranjat de replicile acestuia, el glumind pe seama lui Felicity Huffman (care a fost arestată în 2019 din cauza scandalului intrării la facultate a copiilor ei), pe seama filmului Cats, precum și pe seama lui Epstein („Știu că este prietenul vostru, dar nu-mi pasă”).

Ricky Gervais a făcut avut comentarii chiar și pentru câștigători, avertizându-i că nu ar trebui să țină discursuri politice, deoarece ei lucrează pentru companii uriașe care nu oferă un salariu potrivit angajaților.

Dincolo de discursul neașteptat pe care l-a ținut Gervais, au existat și momente emoționante, precum cel al lui Tom Hanks.

Actorul a fost onorat cu premiul Cecil B. DeMille, iar discursul lui a fost remarcabil. Acesta a vorbit în lacrimi despre familia sa, discursul său fiind unul impresionant, mai ales că nu s-a folosit de notițe pentru a exprima ceea ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.