Cele mai importante greșeli pe care nu ar trebui să faci atunci când te pensezi

0

Atunci când vine vorba despre îngrijirea sprâncenelor și stilizarea acestora, lucrurile pot fi puțin mai complicate. În ultimii ani sprâncenele naturale au revenit în tendințe, iar tu probabil te-ai chinui să le lași din nou să crească pentru a le da forma potrivită.

În plus, sigur ai încercat să găsești cosmeticiana potrivită pentru tine și ai ajuns să te pensezi și singură în anumite momente. Având în vedere că există numeroase persoane care preferă să se penseze acasă, există câteva greșeli pe care este bine să le eviți.

1. Pensarea excesivă

Într-o clipă decizi să iei doar firele care arată inestetic și apoi descoperi că este posibil să fi stricat complet forma acestora. Dacă ți s-a întâmplat deja asta, ei bine, nu rămâne altceva decât să aștepți să crească la loc și, data viitoare să te oprești la timp sau, să te lași pe mâna unui specialist. Încearcă ca atunci când mergi la salonul de cosmetică să ceri câteva sfaturi pentru a pensa exact zona care trebuie atunci când nu ai timp să ajungi la următoarea programare.

2. Fii atentă la oglinda în care te uiți când te pensezi

Acest lucru este probabil cel mai important. Îți dorești probabil să fie fiecare fir și alegi o oglindă care mărește, însă în încercarea ta de a face lucrurile perfect, este posibil să ajungi la greșeala menționată anterior. Sfatul nostru este să te pensezi într-o oglindă care îți permite să îți vezi complet fața pentru a fi atentă la forma și la simetria sprâncenelor.

3. Folosești o pensetă veche

Ai nevoie de o pensetă care să poată apuca firele foarte bine, deoarece altfel riști să iei mai multe sau să dureze prea mult întregul proces. Totodată, dacă penseta este foarte veche, sunt șanse mari doar să rupă firul, fără să îl smulgi așa cum trebuie. Acest lucru îți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.