Cele mai iconice apariții ale artistei Celine Dion

0

FTimp de 25 de ani, Céline Dion ne-a încântat cu divina ei voce. Pe lângă piesele senzaționale, artista născută în Canada a avut și numeroase momente de excepție din punct de vedere vestimentar.

De la piesele haut couture la ținutele sale de zi cu zi, câtăreața a evoluat atât de mult încât ne este greu să acceptăm că o săptămână are putea trece fără ca Céline să ne impresioneze. Publicația i-D a selectat doar șapte dintre cele mai frumoase ținute ale artistei intenaționale. Imaginile în GALERIA FOTO!

Cele mai iconice apariții ale artistei Celine Dion

Gala Met 2019 

În 2019, pentru a doua oară pe covorul roșu al Galei Met, Céline a purtat o creație elaborată, creație Oscar de la Renta, cu un accesoriu purtat pe cap, semnat Noel Stewart. Ținuta a fost inspirată de rolurile jucate de Judy Garland, Hedy Lamarr și Lana Turner în clasica producție Ziegfeld Girl din anul 1941. 3 mii de ore a durat crearea spectaculosului outfit!

Premiile Grammy 2017

La Gala Premiilor Grammy din 2017, artista a apărut purtând o rochie lungă și strălucitoare. Piesa în nuanța smaraldului este o creație a designerului de origine libaneză Zuhair Murad. Piesa couture din colecția Primăvară – Vară 2017 a fost accesorizată cu sandale Gucci și bijuretii Dvani.

Citește și: Cele mai controversate apariții vestimentare din timpul carierei lui Cher

Reprezentația din timpul Billboard Music Awards 2017

Odată începută colaborarea cu stilistul actriței Zendaya, Law Roach, o altă Céline Dion, menționăm – mult mai îndrăzneață, a fost dezlănțuită. Cu mâneci extrem de voluminoase și un decolteu generos, artista a mărturisit că, imediat ce i-a fost prezentată, a știut că piesa Stephane Rolland Haute Couture va fi cea pe care o va purta!

Streetsyle à la Céline Dion

În 2016, solista a demonstrat încă o dată că este un style icon. Aceasta a fost fotografiată purtând un pulover…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.