Cele mai frumoase jachete „puffer” pentru femei. Cine le-a inventat și cum le poți purta

0

Pufoaica (puffer jacket) sau jacheta matlasată este la mare căutare sezonul acesta și foarte multe fashioniste o poartă 24/7. De fapt, sinonim cu iarna este fix această jachetă puffer.

Atemporală, investiția într-un astfel de model este una cat se poate de rațională, căci o putem purta negreșit și în sezoanele viitoare, dovedindu-se a fi o piesă vestimentară deosebit de versatilă și nepăsătoare față de tendințele schimbătoare.

Volumele ample ce deformează silueta îți oferă nenumărare posibilități de a experimenta din punctul de vedere al stylinguluil. Cu alte cuvinte, să adopți un look iconic a la Comme des Garçon din colecția ’’Body Meets Dress, Dress Meets Body’’ (1997), ar deveni ceva extrem de la îndemână, într-o versiune mai ușoară și mai călduroasă.

Dacă nu știți cum să purtați această pufoaică, noi v-am pregătit o serie de fotografii din care vă puteți inspira și voi. 

1. Jachetă puffer metalică

Când vine vorba despre cele mai extravagante piese vestimentare, cu siguranță Off-White este întotdeauna o opțiune. Jacheta puffer metalică este o alegere îndrăzneață și puternică și cu siguranță nu veți trece neobservată. Dacă printre rezoluțiile de anul nou se regăsește dorința de a avea mai mult îndrăzneală în ceea ce privește moda, ei bine această jachetă este opțiunea perfecta.

2. Jacheta puffer Fenty

Vorbind despre elemente extravagante, creațiile Fenty se încadrează întotdeauna în acest tip, mai ales că promovează și noul trend al momentului, și anume piesele vestimentare cu logo-ul la vedere. Jacheta puffer Fenty este unică în felul ei prin liniile pe care Rihanna le adoră, și anume un guler supradimensionat și mânecile lungi. Acest model de jachetă s-ar potrivi de minune cu o pereche de combat boots, cu platformă.

3. Stilul „Jenner”

Modelul controversat de pufoaică, specific surorilor Jenner (în special…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.