Cele mai frumoase 8 parcuri naționale din întreaga lume

0

De ce spunem asta? Există unele parcuri care îți taie răsuflarea de fiecare dată când le vezi și pe care cu siguranță ar trebui să le ai pe lista cu următoarele obiective turistice. Pregătește-te de o adevărată experiență vizuală data viitoare când ajungi într-unul dintre aceste parcuri.

Iată care este selecția noastră a celor mai frumoase parcuri din întreaga lume:

1. Parcul Național Banff – Canada

Parcul Național Banff din Canada este printre cele mai frumoase și spectaculoare parcuri din întreaga lume. Situat în provincia Alberta, în Canada, parcul a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, reușind să adune în fiecare an milioane de vizitatori. De asemenea, în cadrul acestuia, se pot regăsi izvoare termale care ating temperatura de 38 de grade și sunt ideale pentru o baie relaxantă.

2. Parcul Național Namib-Naukluft – Namibia

Namibia este locația perfectă dacă îți dorești o experiență de neuitat și inedită. Concret, Namibia înseamnă un spațiu al tuturor posibilităților, deschis tuturor celor care își doresc ceva nou. Parcul este recunoscut pentru dunele sale de nisip. Mixul de minerale dintre dolomite și calcar pot fi văzute de pe o parte a parcului reprezintă în mod clar un obiectiv pe care trebuie să îl atingi.

3. Parcul Național Vatnajökull – Islanda

Parcul Național Vatnajökull din Islanda este unul dintre cele mai mari parcuri din Europa. Parcul este recunoscut pentru zonele sălbatice pe care le deține. Pe lângă asta, acolo trăiesc și vulpi polare, însă nu toată lumea care vizitează parcul are și norocul să le vadă, datorită rarității.

4. Parcul Național Galápagos – Ecuador

Cele 19 insule vulcanice care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.