Cele mai fascinante destinații în care să călătorești toamna asta

0

Fie că alegi să călătorești într-un oraș mai populat sau din contră, alegi să te retragi într-un loc mult mai liniștit pentru a te relaxa, toate aceste destinații au rolul de a te fermeca, mai ales dacă călătorești și alături de o persoană dragă.

Dacă ești pasionată de fotografie, în mod cert ar trebui să mergi într-una dintre aceste destinații toamna aceasta deoarece peisajul este unul cu adevărat fascinant și cu siguranță poți surprinde momente cu adevărat inedite. Dacă tot nu ești hotărâtă în legătură cu destinația în care urmează să călătorești, iată care este selecția noastră:

1. Parcul Național Lacurile Plitvice

Situat în nordul Croației, Parcul Național Lacurile Plitvice este unul dintre cele mai vechi parcuri. Acest loc a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Dacă vrei să vezi cât mai multe peșteri, izvoare, păduri sau cascade, atunci Parcul Național Lacurile Plitvice este locul în care trebuie să ajungi. Poți alege să faci diferite excursii cu trenul sau cu barca.

2. Santorini

Santorini este una dintre cele mai populare insule din Grecia, iar foarte mulți oameni aleg să își petreacă acolo vacanța. Iar dacă te întrebi de ce ar trebui să mergi acolo și toamna, află că în sezonul rece temperaturile ajung să fie cuprinse între 21 și 24 de grade, iar vremea este perfectă pentru plimbări pe plajă seara.

3. Praga

Praga este una dintre cele mai bune alegeri pe care o poți face dacă vrei să călătorești toamna. Dacă ești pasionată de fotografie, află că peisajele din Praga sunt excelente, iar dacă nu ai apucat să mergi vara în Praga, profită de timpul acesta rece. Poți vizita…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.