Cele mai cool destinații din Europa pentru cele mai frumoase poze pe Instagram

0

Fie ca ești o persoană care își dorește să se relaxeze la plajă într-o vacanță liniștită și să-și perfecționeze bronzul, fie dorești să savurezi preparatele specifice țărilor europene sau ești pasionat să explorezi istoria si cultura orașelor din Europa, poți găsi destinații pentru orice îți dorești.

1. Positano, Italia

Acest orășel este cel mai cunoscut de pe Coasta Amalfi din provincia Salerno din Italia. Positano este o combinație de culori vii, arhitectura tradițională și eleganța. Printre căsuțele colorate si atmosfera orașului foarte vioaie, poți admira Marea Tireniana relaxând-te pe plaja Marina Grande cu o priveliște incredibila sau poți urca mai sus pe munte să explorezi sătucurile precum Montepertuso sau Nocello. Este locul ideal pentru o vacanță în familie, dar și o vacanță romantică unde poți face cele mai interesante poze.

2. Amsterdam, Olanda

Printre locurile perfecte pentru fotografii se află și străduțele „Old School’ ale capitalei Olandei. Dacă ai nevoie de un city-break, Amsterdam este locul potrivit. Cu toate că este un oraș mic, agitația pe care o vei întâlni printre străduțele înghesuite te vor face să vrei să explorezi întregimea orașului, chiar si pe jos. Pozele cele mai interesante pentru Instagram se pot face în Cartierul Rosu, sau pe lângă Armbrug, cel mai fotogenic pod al orașului, pe Groenburgwal cu o vedere spre canal și spre căsuțele tipice arhitecturii din Olanda sau dacă ești o persoană mai activă te poți plimba cu bicicleta până în Bloemonmarkt, la piața de flori.

3. Coasta de Azur, Franta

Oricine știe că în oricare orășel de pe Coasta de Azur pot ieși cele mai cool poze. Fie ca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.