Cele mai controversate filme cu adolescenți din istoria cinematografiei

0

Chiar dacă unele dintre aceste filme sunt și educative și ne arată o poveste în care tinerii se distrează, altele arată o latură mult mai vulnerabilă și intunecată din viața unui adolescent. Câteva dintre aceste pelicule chiar au primit replici dure din partea criticilor de film.

Ba mai mult, aceste filme chiar au avut un impact destul de mare asupra tinerilor din acele timpuri datorită temelor abordate precum violență domestică sau abuz sexual. Iată care este selecția noastră a celor mai controversate filme cu și despre adolescenți:

1. Heathers

Filmul Heathers este unul dintre cele mai întunecate filme despre adolescenți. El prezintă povestea unui cuplu de adolescenți, interpretați de Winona Ryder și Christian Slater, care ajung să își omoare cei mai populari colegi de clasă și ascund acest lucru, făcând să pară că aceștia s-au sinucis. Filmul chiar a inspirat un serial de televiziune care trebuia să apară în anul 2018, însă, din cauza violenței domestice și a tragediilor care au loc între tineri, a fost amânat, fiind difuzat abia anul acesta.

2. River’s Edge

Filmul apărut în anul 1986 spune povestea unui grup de adolescenți care descoperă faptul că unul dintre prietenii lor și-a omorât iubita. La o simplă privire, filmul chiar are la bază și o poveste reală, a unei fete de 14 ani omorâte în Milpitas, California, însă filmul este cu atât mai dramatic deoarece nu oferă explicațiile necesare. De când a fost lansat, filmul a ajuns să primească și comentarii pozitive de la critici, considerându-l unul dintre „cele mai controversate filme cu adolescenți din toate timpurile.”

3. Assassination Nation

Dacă vrei să urmărești un film cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.