Cele mai bune tratamente pentru o hidratare intensă

0

1. Puterea acidului hialuronic

CE ESTE: Dintre toate ingredientele din produsele cosmetice destinate hidratării profunde, acidul hialuronic ocupă o poziție fruntașă. Tocmai de aceea, pentru a oferi o piele perfect hidratată și netedă, tratamentul Power Hyaluronic de la Skeyndor combină acidul hialuronic cu acvaporinele, un grup de proteine ale membranei care permit transportul apei și al altor soluții în interiorul celulelor. Astfel, apa va fi distribuită în stratul mediu și profund al pielii, garantând procesul de reînnoire externă. Pe lângă senzația de hidratare de care te vei bucura, va avea loc și o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare, cu până la 90%.
DETALII: 224 lei / 45 de minute.
UNDE: Saloanele Getts. www.getts.ro.

2. Oxigenare din interior

CE ESTE: Tehnologia OxyGeneo este un concept unic, inspirat de modul în care izvoarele calde ajută la stimularea oxigenului din piele, grație concentrației mari de dioxid de carbon. Tratamentul reușește să utilizeze puterea regeneratoare a naturii, prin declanșarea unei reacții în corp care direcționează oxigenul către zona tratată, permițând o absorbție optimă de nutrienţi. Cu ajutorul dispozitivului utilizat, Capsugen, sunt produse bule de dioxid de carbon care se sparg ușor pe suprafața pielii, fiind astfel stimulat un flux de sânge bogat în oxigen. De asemenea, exfoliază și curăţă pielea la exterior, îndepărtând stratul de celule moarte. Este soluția noninvazivă ideală pentru a-ți hidrata tenul și pentru a obține o strălucire radiantă și sănătoasă.
DETALII: 240 lei / 50 de minute.
UNDE: Estetiq Medical Center, www.estetiquemedical.ro.

3. Hidratare prin ionizare dinamică

CE ESTE: Dacă nu ești adepta metodelor invazive pentru a avea un ten fără cusur, sănătos și hidratat, atunci tratamentul Guinot Hydradermie este alternativa ideală….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.