Cele mai bune idei de cadouri pentru Valentine’s day 2019

0

Cele mai bune idei de cadouri pentru Valentines day 2019 sunt cele pe care tu le consideri potrivite pentru jumătatea ta. Noi te sfătuim să renunți fără regrete la prăjituri, flori sau invitații la filme prea siropoase în favoarea unor cadouri cool, fashion, care sigur îi vor face plăcere partenerei/partenerului tău, și, în plus sunt și utile.

Un parfum, o pereche de ochelari de soare, o rochie sau un rucsac sigur sunt piese neașteptate pentru a sărbători Valentines day. Iată ideile noastre de cadouri pentru Valentines day 2019:

5 cele mai bune idei de cadouri pentru Valentines day 2019

1. Tenișii unisex

O pereche de teniși clasici de la Adidas Originals sunt mereu bineveniți în garderoba oricui. Se potrivesc cu orice fel de outfit, chiar și cu un costum office sau o rochie neagră dar și cu o ținută de weekend. Cum în ziua de azi nu ai timp nici măcar de shopping te vei bucura sigur când primești de la jumătatea ta o pereche de teniși atemporali.

2. Parfumul pentru el

Bărbații nu au niciodată dispoziția necesară pentru a-și alege parfumul potrivit așadar te sfătuim să petreci cel puțin câteva ore la un magazin specializat de parfumuri și să te gândești tu care ar fi cel mai potrvit parfum pentru iubitul tău.

3. Rochia roz

Femeile adoră rozul chiar dacă nu recunosc! Un slipdress roz vine bine oricărei siluete iar această culoare avantajează orice nuanță de piele. Așadar, este un cadou safe cu care sigur îți vei uimi (în sens pozitv) jumătatea.

4. Cerceii candelabru

Nici o femei nu are prea multe bijuterii! În cazul ăn care nu este aceasta ziua în care te-ai hotărât să îți ceri iubita de nevastă și îi dai cadou un inel cu diamant, atunci o pereche de cercei este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.