Cele mai bune filme thriller ale anului 2019 (până acum)

0

De cele mai multe ori, alegem să vizionăm un film thriller pentru doza de suspans, misterul, drama și acțiunea complexă care ne mențin conectați la ceea ce se întâmplă. Având în vedere că multe dintre thrillerele anului 2019 au apărut deja, le-am văzut și le-am ales pe cele care ne-au făcut să ne punem câteva întrebări sau pur și simplu ne-au captivat atenția:

Serenity

Baker Dill (Matthew McConaughey) este un pescar obișnuit, însă viața lui se schimbă pentru totdeauna după ce fosta lui soție, Karen (Anne Hathaway), îl contactează pentru a o salva de soțul ei actual, violent și abuziv. Karen îi propune lui Baker să-i ucidă soțul și să-l arunce în ocean, pentru a fi mâncat de rechini. Însă, ca în majoritatea thrillerelor, lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi. Criticii l-au descris ca fiind un film care te face să-ți pui la îndoială încrederea în oameni.

Velvet Buzzsaw

Filmul începe cu deschiderea unei expoziții de artă în Miami, unde este prezent și criticul de artă Morf Vanderwalt (Jake Gyllenhaal) cunoscut pentru puterea sa de a trimite în anonimat noii artiști care îi displac. Acțiunea se intensifică atunci când corpul unui artist este găsit fără suflare, alături de o mulțime de picturi intrigante. Totul devine interesant în momentul în care apare o serie de morți suspecte, toate în strânsă legătură cu picturile. Velvet Buzzsaw s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, obținând mai multe comentarii negative în urma lansării, însă firul narativ este cu adevărat interesant, așa că, dacă ți-am stârnit curiozitatea, nu mai sta pe gânduri!

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

Filmul și-a propus să portretizeze un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.