Cele mai bune filme documentare pe care trebuie să le vezi alături de copilul tău

0

Chiar dacă încerci să petreci tot mai mult timp alături de copilul tău, uneori simți nevoia să ieși din monotonie și să faci și alte activități. Iar în momentul acela te întrebi ce anume să mai faci sau cu ce activități îl mai poți surprinde. Ei bine, dacă și tu ești în această situație, o soluție la îndemână, dar și educativă în același timp, îl reprezintă filmele documentare.

Chiar dacă pe copilul tău îl fascinează filmele de acțiune sau de comedie, cu siguranță vei găsi în lista de mai jos unul pe care să îl urmărești alături de el. Iată care este selecția noastră a celor mai bune documentare pe care să le urmărești alături de copilul tău:

1. Walking with Dinosaurs (1999)

Copilul tău e pasionat de dinozauri? Atunci filmul Walking with Dinosaurs e ideal pentru el. Filmul aduce în prim-plan lumea dinozaurilor și felul în care ei conduceau lumea. Dacă vrei să-i oferi copilului tău șansa de a vedea parcursul lui Patchi, Scowler, dar și Juniper, strămoși ai Pachyrhinousauri, ei bine, filmul Walking with Dinosaurs îi va această ocazie.

2. March of the Penguins (2005)

Filmul March of the Penguins este un documentar francez și arată povestea de viață a pinguinilor din Artarctica. Este un film emoționat, iar copilul tău cu siguranță va învăța ce anume înseamnă viața pinguinilor imperiali.

3. Girls Rock! (2007)

Fimul Girls Rock! spune povestea a patru adolescente care își petrec timpul într-o vacanță. Tabăra pentru fete din Oregon le învață ce înseamnă cultura Rock’n’Roll. Filmul arată cum patru fete, timide la început, reușesc să își găsească pe parcurs curajul și încrederea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.