Cele mai aprinse, dar și savuroase certuri dintre vedete

0

Iată care au fost cele mai aprinse certuri dintre vedete:

Paris Hilton și Nicole Richie

Paris Hilton și Nicole Richie sunt prietene încă din copilărie și ambele au debutat la televizor în anul 2013. Dar, chiar dacă erau pe culmile faimei, brusc a început și războiul. „Nu mai este un secret faptul că eu și Nicole nu mai suntem prietene”, declara Paris în aprilie 2005. Conform surselor, Nicole era geloasă pe faima de care Paris Hilton avea parte, dar și supărată pentru că nu a fost invitată la unele dintre evenimentele ei. După un timp, ele s-au împăcat și chiar au filmat 2 sezoane pentru „The Simple Life”. Richie a declarat în 2014 faptul că ea tot o considera pe Paris prietena ei, în ciuda faptului că nu vorbeau.

Sylvester Stallone și Richard Gere

Sylvester Stallone și Richard Gere au jucat împreună în anul 1974 în filmul „The Lords of Flatbush”. Sylvester chiar declara în 2006 faptul că ei nu se înțeleg deloc. Prietenia dintre cei doi a avut de suferit după un conflict pe care l-au avut. „Mâncam un hot dog și Richard a aruncat cu o jumătate de pui cu muștar înfășurat în aluminiu, din care se scurgea grăsime. Acest lucru chiar va termina totul dintre noi”. Conflictul dintre cei doi chiar a atins cote maxime, atunci când Sylvester chiar l-a lovit pe Richard.

Martha Stewart și Gwyneth Paltrow

Conflictul dintre Martha Stewart și Gwyneth Paltrow a început încă din 2014, atunci când Martha Stewart a criticat-o pe Gwyneth Paltrow pentru noua afacere pe care dorea să și-o deschidă. Drama nu părea să înceteze, iar Martha a dezvăluit o rețetă de plăcintă, care se regăsea și într-o revistă, rețetă numită „conscious coupling”,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.