Cele 9 tipuri de abuz verbal pe care nicio femeie nu ar trebui să le tolereze

0

Ce trebuie să știi înainte să citești mai departe acest articol. Niciun tip de abuz nu este normal sau acceptabil. Nicio persoană nu ar trebui să se confrunte cu forme de abuz, cu atât mai mult atunci când vorbim despre partenerul de cuplu. Când este vorba despre abuz verbal, acesta se prezintă în mai multe forme, însă niciuna dintre ele nu ar trebui să fie acceptată.

Iată care sunt tipurile de abuz verbal pe care nicio persoană nu ar trebui să le tolereze.

Țipetele

Unul dintre cel mai des întâlnite forme de abuz verbal îl reprezintă țipetele. În cultura populară, din păcate, această formă de abuz verbal este considerată o interacțiune umană normală. Atunci când două persoane se ceartă, acest lucru se concretizează de multe ori și prin țipete unul la adresa celuilalt. În realitate, acesta este o formă de abuz verbal. Dacă țipați unul la celălalt, acest lucru indică faptul că abuzurile sunt îndreptate asupra ambilor parteneri.

Poreclele

Nu tot ceea ce înseamnă porecle poate fi considerat abuz verbal și pe bună dreptate. Atunci când partenerul îți spune pe un ton drăgăstos că ești naivă, ar putea să fie un temen jucăuș și nu cu intenția de a te răni. Poate din acest motiv este dificil să îți dai seama întotdeauna dacă acea poreclă se vrea a fi abuzivă sau are doar menirea de a te face să râzi sau să zâmbești.

Înjurăturile

Nu ar trebui să accepți niciodată din partea partenerului așa ceva. Și nici tu nu ar trebui să le folosești la adresa lui. Căci în acest caz vorbim strict de înjurăturile pe care cei doi parteneri și le adresează unul altuia.

Tăcerea

Probabil nu te așteptai, atunci când vorbim de forme de abuz verbal, ca printre acestea să se numere și tăcerea. Vorbim despre acele momente în care partenerii se ignoră, se feresc să răspundă chiar și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.