Cele 5 reguli pe care trebuie să le respecți dacă vrei să te desparți amiabil de partener

0

Atunci când nu te mai simți apreciată în relația în care ești, nu mai ai încredere în partener, nu mai ai aceleași sentimente ca la început, sau mai mult, intervine chiar și infidelitatea din partea lui, atunci în mod cert te gândești să te desparți de el. 

Despărțirile sunt unul dintre cele mai grele momente dintr-o relație, mai cu seamă când nu îți dorești asta deoarece te-ai implicat emoțional și ai depus efort pentru a face relația să funcționeze. Iar tocmai de asta, indiferent de sentimentele pe care le ai față de partener, dacă simți că relația nu mai funcționează, alege să te desparți de el și să îți cauți fericirea în altă parte.

De cele mai multe ori, nu conștientizăm faptul că ne facem extrem de mult rău atunci când acceptăm să fim într-o relație cu un bărbat care nu ne iubește sau nu ne apreciază la adevărata valoare. Acest lucru are un puternic impact asupra noastră și ne poate face să nu mai avem atât de multă încredere față de noi.

Astfel, iată care sunt cele 5 reguli pe care trebuie să le respecți dacă vrei să te desparți de partener într-un mod amiabil:

1. Gândește-te bine înainte de a-i spune că vrei să vă despărțiți

Înainte de a lua orice decizie care te poate afecta, încearcă să cântărești foarte bine situația și să vezi ce anume ar fi în avantajul tău. Dacă decizi că este momentul să vă despărțiți, atunci trebuie să găsești modalitatea potrivită prin care să îi spui acest lucru și să nu îl rănești. Însă, nu ar trebui să îi ascunzi acest lucru deoarece el va observa din partea ta o atitudine din care poate înțelege altceva. 

2. Nu posta pe rețelele de socializare detalii despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.