Cel mai mare eveniment de fitness al verii, te asteapta pe 22 iunie, pe rooftop-ul Bucuresti Mall

0

Pe 22 iunie, nu rata primul eveniment LES MILLS™, din Romania! Legendarele antrenamente BODYPUMP®, LES MILLS GRIT CARDIO® si BODYCOMBAT®, muzica unica, in stare sa electrizeze mii de oameni din marile capitale ale fitness-ului mondial, vin pe rooftop-ul Bucuresti Mall.

Ingredientele maratonului de fitness din 22 iunie – sport cu instructori de pe marile scene internationale, muzica live, emotie, adrenalina, tombole cu superpremii si numeroase alte surprize, toate atent imbinate, intr-un spectacol absolut, marca MUSIC & CYCLING™.

Traieste la inaltime fascinatia sportului si a muzicii!

Inscrieri la eveniment, plus programul complet al zilei de 22 iunie, pe www.musicandcycling.ro
LES MILLS™ este cel mai mare furnizor de concepte si programe de group fitness, din lume.

5 instructori internationali, presenteri pe marile scene de fitness ale lumii, vor intra in actiune pe 22 iunie.

Cei 5 instructori vor aduce in fata publicului 3 dintre cele mai populare programe LES MILLS: BODYPUMP®, GRIT CARDIO® si BODYCOMBAT®.

Hanna Lundh vine din Suedia, si este LES MILLS Trainer specializat in BODYCOMBAT®, BODYJAM®, GRIT® SERIES, BODYBALANCE®, BODYATTACK® si CXWORX®. Pasiunea ei pentru miscare si felul in care stie sa se bucure de tot ceea ce face, sunt de-a dreptul contagioase. Cele mai frumoase momente sunt acelea pe care le imparti cu oameni care simt si gandesc la fel ca tine!’, spune Hanna.

Szymon Wesołowski este LES MILLS Trainer specializat in BODYPUMP®, BODYCOMBAT®, GRIT®SERIES and CXWORX®. De 6 ani, se ocupa si de pregatirea instructorilor Les Mills, pe care ii motiveaza in cursa pentru excelenta.

Cristina Constantinescu (Kiki) activeaza in industria fitness-ului de peste 10 ani. Este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.